Övriga lokalavdelningar

Linje

Svenska Kyrkans Unga i Undenäs-Forsvik

www.svenskakyrkansunga.nu

är Svenska Kyrkans Unga i Törebodas hemsida.

Vi har möjlighet att samla flera lokalavdelningar på denna plats och under denna hemsideadress.
Vi driver webb-platsen ideellt - ju fler vi blir desto billigare blir det att vara med.

Två olika sätt:

• Ni får plats på vår hemsida - ett slags eget rum - för era egna webbsidor. Er adress blir svenskakyrkansunga.nu./lokalavdelning. Er hemsida blir av typen "anslagstavla" - en fastare hemsida med information som sällan behöver ändras. Den kan innehålla namn, adresser, telefonnummer, e-postadresser, länkar och naturligtvis en beskrivning av er lokalavdelning och er verksamhet med mera.
  • Ni har redan en egen plats och en egen hemsida. Men ni vill ha ett bra namn - och tycker att svenskakyrkansunga.nu./lokalavdelning är alldeles utmärkt och lätt att komma ihåg. Alltså länkar vi helt enkelt er sida till vår.

Intresserade? Maila en förfrågan till Billy (billy@joelsson.nu).

Åter till förstasidan